tirsdag 18. august 2009

Sunn møtemat!

Så har vi vært sammen igjen, vi i mandagsklubben. Og fordi vi møtes hver eneste uke ble det kanskje litt mye kake på oss! Hver uke! Derfor laget vi en "sunn" kveld denne gangen. Med grønnsaker, dipp, jordbær ananas og sunne kjeks! Og en liten kake.

Det ble kvelden for feil og mangler (kanskje vi trenger kaker?). Sokkene mine ble påbegynt to ganger, noen strikket alt for langt og måtte rekke opp. Feil mønster var kommet med i veska. En fant ut at avisenes råd om å nyse i armkroken ikke er smart med jakke i mohairgarn...den kiler nemlig så ille at man må nyse igjen!!! Og nysing i armkroken kommer jo av at samtalen naturlig nok dreier inn på svineinfluensan. Vi er vel ikke så bekymret for å få den, men et samtaleemne har den blitt!!

Og hva skal vi gjøre om hele gjengen blir liggende? Må vi kanskje hoppe over en mandag? Nei, det går ikke! Vi trenger denne dagen helt for oss selv.

Og vi strikker og hekler ennå. Boka "Hekling i sommersol" er blitt en hit hos oss. Vi har brukt mange av oppskriftene i boka!

Alikevel er vi klare for å finne på andre ting. Og en liten forespørsel på Hobbyboden ga mange forslag. Så neste gang skal jeg prøve å ha et tema for de som har lyst til det!

Vi ses neste uke! Ha det fint så lenge!!

Ingen kommentarer: